PAS-Bureau is een programma binnen de organisatie BIJ12 dat zich richt op het verlagen van het stikstofgehalte, het versterken van de natuurlijke omgeving en het vergroten van de economische ontwikkeling. PAS-Bureau verbindt ecologische en economische doelen binnen en tussen de provincies van Nederland. Deze algemene aanpak is goed voor het milieu, de landbouw, de industrie en de samenleving.
PAS- bureau: een tussenstand
Twee jaar nadat het PAS-bureau van start is gegaan ontstond de behoefte om een infographic-rapport te maken van wat PAS-bureau doet, wat ze bereikt hebben en wat de toekomst van het PAS is. Het PAS-bureau heeft Kate Snow Design ingeschakeld om deze informatie overzichtelijk te maken in een online en gedrukte infographic-rapport.
Overzichtelijk & levendig
De uitdaging was op een helder en grafisch manier de doelen, stakeholders en werkwijze van het PAS-bureau uit te leggen. Het rapport combineert infographics, illustraties en grafieken om o.a. belangrijke milieugebieden, maatregelen voor milieuherstel, bronnen van stikstofafzetting, en landbouwregelgeving te visualiseren. Het eindresultaat is een overzichtelijke en levendige rapport die de ambities en tussenstand van het PAS-bureau visualiseert.

opdrachtgever
pas-bureau


project
programma aanpak stikstof


project type
rapport + infographic

meer projecten

Back to Top