Covenant of Mayors for Climate & Energy Europe is 's werelds grootste beweging voor lokale klimaat- en energieacties. De organisatie brengt duizenden lokale overheden samen die zich vrijwillig inzetten voor de uitvoering van de klimaat- en energiedoelstellingen van de EU.
Samenwerken aan een eerlijker, klimaatneutraal Europa
De hernieuwde ambities van het Covenant of Mayors for Climate & Energy Europe werden op 21 april officieel gelanceerd tijdens een online high-level event. Ter promotie en ondersteuning van dit evenement was de klant op zoek naar een reeks illustratieve infographics – één hoofdafbeelding en vier ondersteunende beelden. Het doel van de infographics was om de verschillende transitiepaden en de kenmerken van een klimaat neutrale stad te communiceren.
Optimistisch & inhoudelijk
De uitdaging was om de grote maar abstracte ambities te visualiseren op een optimistische manier. Daarnaast wilden we ook de transitiepaden naar een klimaatneutrale toekomst uitbeelden zonder te veel detail. Om dit te bereiken hebben we gekozen voor een mix van organische elementen en elementen uit de groene energie infrastructuur. Deze elementen zijn opgebouwd uit de grafische vormen en het kleurpalet van het logo van de klant. Het resultaat is een levendige illustratie die de grote hernieuwde ambities van de klant uitbeeldt.
opdrachtgever
covenant of mayors for climate & energy europe


project
stepping up action for a fairer, climate-neutral europe

project type
illustratieve infographic

meer projecten

Back to Top