DRIFT (Dutch Research Institute for Transitions) is een toonaangevend Nederlands onderzoeksinstituut op het gebied van duurzame transities. DRIFT ontwikkelt transformatieve kennis om mensen, steden, sectoren en organisaties te ondersteunen om proactief met transities om te gaan.
Klimaatneutraal Rotterdam voor alle bewoners
De komende jaren zal de energietransitie een versnelling doormaken. Rotterdam zal binnen enkele decennia op een heel ander energiesysteem draaien, waarbij er geen aardgas meer de huizen in komt of benzine in de auto’s wordt gepompt. Samen met ingenieursbureau ARUP heeft DRIFT de route naar een duurzaam Rotterdam uitgestippeld in een rapport.
Illustratief & leesbaar
De input voor het rapport was 36 pagina’s tekst met infographics, kaders en tabellen. Daarnaast hebben we drie illustraties en portretfoto’s laten maken van de oprichters van vijf duurzame start-ups uit Rotterdam. De uitdaging was om deze verschillende typen beelden in één samenhangende stijl te verwerken. Het resultaat is een leesbaar en informatief rapport met een frisse stijl.
opdrachtgever
DRIFT (Dutch research institute for transitions)
project
Nieuwe Energie voor Rotterdam
project type
rapport + infographics + illustraties

meer projecten

Back to Top