Fondia is een van de grootste zakelijke juridische dienstverleners in Scandinavië en een voorloper in hun vakgebied, met meer dan 110 advocaten in Finland, Zweden, Litouwen en Estland.
Due diligence maar anders
Fondia produceert regelmatig due diligence rapporten voor hun klanten. Due diligence is een onderzoek, audit of beoordeling die wordt uitgevoerd om feiten of details van een zaak te bevestigen. Het doel is om de klant de potentiële risico’s van een zakelijke transactie te laten begrijpen. Fondia benaderde ons voor het herontwerp van hun standaard rapport, dat voornamelijk uit tekst bestond.
Innovatief & overzichtelijk
De uitdaging was om de due diligence minder tekstzwaar te maken en eveneens makkelijker te navigeren en begrijpelijker te maken voor de klanten van Fondia. Om dit te bereiken hebben we een heldere beeldtaal en een overzichtelijke manier ontwikkeld om risico’s te visualiseren. Het eindresultaat maakt op een nieuwe en innovatieve manier gebruik van beelden die de klant helpen om de due diligence van een zakelijke transactie te begrijpen.

*Vanwege de gevoelige aard van de informatie in deze rapporten is gebruik gemaakt van tijdelijke tekst en gegevens.
opdrachtgever
fondia finland

project
legal due diligence report

project type
rapport + infographics


meer projecten

Back to Top