Het Cross Migration-project maakt deel uit van de Erasmus University School voor Sociale en Gedragswetenschappen en is een gezamenlijke benadering van kennisbeheer in migratieonderzoek.
Migration Research Hub
De Migration Research Hub (MRH) ondersteunt de systematische vergaring van kennis in migratiestudies. Het wil dé bron zijn voor het vinden van kennis over migratie – van de nieuwste literatuur tot de meest geschikte actuele experts. Ter ondersteuning van de lancering van de MRH heeft Cross Migration ons benaderd voor een online infographic, infographic folder, social media animaties en een beleidsboek.
Helder & informatief
Het doel van de infographics was tweeledig; om hun eigen classificatiesysteem van migratiestudies te visualiseren én het gebruik van de Migration Research Hub uit te leggen. De uitdaging was om een geschikt formaat en beeldtaal te vinden voor de verschillende soorten informatie. Het eindresultaat is een reeks samenhangende grafische oplossingen die op een heldere wijze informeert over Het Cross Migration-project.
opdrachtgever
erasmus university cross migration project

project
taxonomy of migration studies

project type
publicatie + infographics
​​​​​​​

infographic (tri-fold) leaflet

infographic (tri-fold) leaflet

policy brief book (size A5)

policy brief book (size A5)

policy brief book (size A5)

infographic (online version)

Social media animation

Social media animation

meer projecten

Back to Top