Wij maken complexe verhalen toegankelijk met helder grafisch ontwerp.

heldere infographics
Kate Snow Design is een bureau voor grafisch ontwerp in Utrecht, gespecialiseerd in infographics voor online en geprinte media. Door heldere infographics en graphic design te ontwerpen maken we informatie toegankelijk en begrijpelijk. We combineren een passie voor complexe informatie met een frisse visuele en typografische stijl.
doelgericht grafisch ontwerp
Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe visuele stijl of het voortbouwen op een bestaande merkidentiteit, wij ontwikkelen infographics die informeren, boeien en inspireren. Samen met de klant ontwikkelen we infographics op basis van de boodschap, communicatiedoelen en doelgroep van de klant. Onze ontwerpen kenmerken zich door verfijnde typografie, levendige lay-outs en heldere grafische elementen. Lees meer over onze diensten.
13 jaar infographic specialist
Onze studio is in 2011 opgericht door grafisch ontwerper en infographic-specialist Kate Snow. Afhankelijk van de behoeften van de klant, werken we samen met een breed netwerk van programmeurs, motion-graphic-experts, en andere (visuele) specialisten. We werken met een verscheidenheid aan vaste klanten, maar ook op projectbasis in zowel Nederland als andere Europese landen. Onze klanten variëren van jonge start-ups tot grote gevestigde bedrijven, voornamelijk op het gebied van onderzoek, recht en duurzaamheid. Lees meer over onze werkwijze.
opdrachtgevers 
dutch research institute for transition (drift) / Covenant of mayors europe / dutch sustainable growth coalition (dsgc) / cross migration (erasmus university) / twynstra gudde / awti (adviesraad voor wetenschap technologie & innovatie) / hay Group / houthoff / loyens & loeff / kennedy van der laan / straatman koster advocaten / fondia finland / platform 31 / pas-bureau / bij12
Heb jij een verhaal met complexe informatie?
Neem contact op!