Covenant of Mayors for Climate & Energy Europe is 's werelds grootste beweging voor lokale klimaat- en energieacties. De organisatie brengt duizenden lokale overheden samen die zich vrijwillig inzetten voor de uitvoering van de klimaat- en energiedoelstellingen van de EU.
Effectief beleidsvorming tegen klimaatverandering
Multi-Level Governance (MLG) is een essentieel ingrediënt voor moderne, uitgebreide beleidsvorming die toepasbaar is op elk niveau, van lokaal tot EU-beleid (en natuurlijk zelfs buiten Europa). Het kan de mitigatie en adaptatie van klimaatverandering ondersteunen en versnellen. Covenant of Mayors for Climate & Energy Europe is een voorbeeld van gecoördineerde actie op meerdere niveaus en biedt ideeën, middelen en kansen in een nieuwe publicatie om MLG in heel Europa beter mogelijk te maken, op te schalen en te mainstreamen.
 Fris & begrijpelijk 
De uitdaging was om de publicatie minder tekstzwaar te maken en eveneens begrijpelijker te maken voor de lezer. Om dit te bereiken hebben we een heldere beeldtaal ontwikkeld in combinatie met overzichtelijke typografie. Het eindresultaat is een uitnodigend publicatie met een duidelijk structuur en frisse kleurrijke stijl.
opdrachtgever
covenant of mayors for climate & energy europe


project
multi-level governance in (climate) action

project type
rapport

meer projecten

Back to Top